18 Nisan 2012 Çarşamba

Mim :)

1. Bloğunda ödül aldığın kişiye teşekkür et, onu link ile göster...


sevgili http://eviminhuzuru.blogspot.com/ beni mimlemiş. :) teşekkürler eviminhuzuru. ilk mim'i hemen yanıtlıyorum  ziyaret edin pişman olmazsınız asla....


2. Burçlara inanıyor musun? Burcun nedir?


Burçlara inanıyorum, burcum İkizler, ben tam bir ikizler kadınıyım, bir şeylerle uğraşmadan rahat duramayan, estetiğe ve güzelliğe düşkün, her gün yeni bir şeyler deneme peşinde olan, ruh hali sürekli değişen ben; fala gelince durumu saçma buluyorum. Geçmişimi zaten ben biliyorum, geleceği de Allahtan başka kimse bilemeyeceğine göre fala ne lüzum var düşüncesindeyim.



3. Hayattaki idealiniz, ulaşmak istediğiniz son nokta nedir ?


Şu an bile geriye dönüp baktığımda iyi ki yapmışım dediğim o kadar çok var ki, özellikle bebeğim Kayra, tek idealim, hayatımın sonuna yaklaştığımda iyiki yapmışım dediklerimin keşke yapmasaydım dediklerimden fazla olması.


4. Aşka inanır mısın?Sizce aşk nedir?

Aşka inanmak mı? Ben bir aşk kadınıyım aslında :) Ama aşkın geçici olduğuna ve aşktan geriye sonsuz sevgi ve güven kaldığına inanıyorum. şimdi olduğu gibi :)

5. Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?

Hayalsiz yaşanabileceğine inanmıyorum. Hayaller umuttur, ne hayal eder düşünürseniz onu çağırırsınız. O yüzden başımı yastığa koyduğumda hayatımdaki en güzel şeyleri düşünür onları çağırırım rüyalarıma... Kötü şeyler düşünmemek için illaki bir şeylerle uğraşmalı insan diye düşünüyorum.

6. Sizce gerçek arkadaşın özellikleri ne olmalı?

Gerçek arkadaş, usuleten naber sorusuna iyilik cevabı verdiğinizde, yok canım sen iyi değilsin neyin var? diye içten soran kişidir. ve sizin de her an omzunda ağlayabileceğiniz sizi yargılamadan dinleyeceğine inandığınız tek kişidir. bir çok arkadaşım ve dostum var Allah eksikliklerini göstermesin. Ama Ablam deyince bütün sular durur. O hayattaki en değerli varlığımdır benim. Gerçek arkadaşım dostum, yeri gelir anam-babamdır kendisi.

7.Hobileriniz var mı? Varsa neler?

Hobisi olmayan insan mutlu mudur ki? bence değildir. Hobi demek insanın kendi için özel vakit ayırması demek, yapmaktan keyif ve mutluluk aldığı  şey demek, herkesin bir hobisi mutlaka olmalı bu ne olursa olsun, hayatında sıkıntıları unutmak ve güzellikler katmak için bir sığınak olmalı.  gece yastığa koyduğumda başımı, kim ne dedi, neden böyle oldu diye düşünmektense hobilerimi düşünüyorum. bu kumaşı ne yapsam, kenarına hangi danteli diksem, acaba sahaflara gidip bi dolaşsam da yeni kalıplar bulsam. Bunlar beni dinç ve mutlu tutuyor hep.  Bazen bu kumaş ve dikiş tutkuma ailem boşuna para ve zaman harcadığımı söyler, benim tek cevabım "bu parayı terapiye harcadığımı düşünün" olur.

8. Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın ?


evimin huzuru nu yeni yeni tanıyorum. blogundaki yeniden tasarım ve kıyafetlere yaptığı geri dönüşüm projelerine bayılıyorum. ayrıca zaten ben bu bloglar arası arkadaşlık bağlarını da çok seviyorum. bilgisayarı açar açmaz takip ettiklerimin neler yaptığına bir göz atmadan geçmiyorum. Herkesin evinin içinde, mutluluğu ve huzuru zaman zaman üzüntüyü ve sıkıntıyı paylaşıyorsun. Senin de sıkıntılar paylaşılıyor ve tabiki azalıyor.  O yüzden ben de çok sevdiğim Eylül'le aşk başkadır ve selen cake Turkish Cuisine i mimliyorum. sevgiyle kalın hoşçakalın.

2 yorum:

eviminhuzuru dedi ki...

Çok güzel cevaplar. Bir solukta okudum özellikle hobi konusunda yerden göğe kadar haklısın hobilerimiz en güzel terapi aslında. Sevgiyle

bir kum tanesi dedi ki...

teşekkür ederim sen de benim için öylesin