4 Nisan 2012 Çarşamba

pijama takımı - burda dergisi nisan sayısından





Burda dergisi nisan 2012 sayısında ne bulursam dikiyorum sanıyorum. yazılarımdan o anlaşılıyor :) pazardan aldığım gri renkli penye kumaş bayağıdır duruyordu. iki liraya 4 mt reye yakın bir kumaştı. yukarıdaki erkek çocuk için dikilen tşört ve pantolonun kızıma uyarlanmış hali. kısa kollu cepsiz ve dirsekteki garnitür kumaş olmadan yapılmış hali, pijama ise kısa kapri şeklinde dikilmiş hali. ben çok beğenerek diktim. kayram da görüldüğü üzere çok severek mankenlik yaptı. hareketleri görüyorsunuz. Mankenler böyle yapıyormuş öyle söyledi nerden biliyorsa artık? :) ama en çok da ahtapotu beğendi bir dahakine üzerinde at olan bir pijama takımı istiyormuş. Eeee siparişi aldık artık yapacağız mecbur. Ayrıca daha önce eklediğim burda dergisindeki çocuk yeleğinin (kot pantolon paçasından yapılanı) bitmiş hali de resimdeki gibi. Çekilen resimler arasından kayramın seçtikleri bunlar biraz fazla oldu ama  neyse artık :) hepinize kucak dolusu sevgiler.......

11 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

ne kadar da güzel olmuş ellerine sağlık:))

Adsız dedi ki...

Eline sağlık. Cicili bicili şeyler çok hoşuma gidiyor :)

http://miniklerveanneleri.wordpress.com/

Mutlu Anne ve Çocuk dedi ki...

ben kızının mankenlik yapışına bayıldım nazar olmasın
sevgilerle

neslinin atölyesi dedi ki...

mutlu anne ve çocuk, çok teşekkür ederim.

abide berkman dedi ki...

Çok güzeller.Ellerine sağlık.Ayrıca küçük mankende maşallah çok tatlı,ne güzel pozlar vermiş :)

zeynep dedi ki...

ooo maşallah..hep diyorum bu becerikli hatunların yanında kendimi hepten bişey yapamaz hissediyorum diye..ellerinize sağlık..

neslinin atölyesi dedi ki...

teşekkür ederim güzel yorumunuz için zeynep hanım, ama sizin melekleriniz en güzel beceri ve yeteğiniz. ben bir tanesiyle zor başa çıkıyorum açıkcası :)

Rengarenk dantel dedi ki...

merhaba nesli, blogumdaki yorumdan ulaştım sana, takipteyim artık çok cici şeyler gördüm :) bu posttaki picama ve içindeki sevimli güzel mankencik çok şirin. en alt resimde kız çocuk için olan gömlek çok hoş. benimde şirinelerimvar, ondan dikmek isterdim. ulaşmam mümkünmü?

neslinin atölyesi dedi ki...

rengarenk çok teşekkür ederim güzel yorumun için. elbette mümkün bu modeller nisan 2012 burda dergisi sayısından kalıplar içinden çıkıyor. eğer ulaşamayacağınız bir yerdeyseniz seve seve yardımcı olurum. sevgiler

*mehtap dedi ki...

eline sağlık çok şık olmuş hele mankene hiç lafım yok , o ayrı bir prenses.

yadigar olam dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Ama mankenimiz daha güzelmiş...Maaşallah :)