29 Şubat 2012 Çarşamba

Salaş Bluzum





Geçenlerde mağazaları gezerken bir bluz gördüm çok da hoşuma gitti salaşlığı filan, evirip çevirip baktım ki çok da basit. Eve gelir gelmez çıkardım kumaşları en uygununu seçtim. koyu renkli triko bir kumaş, pazardan 3 liraya alınmıştım. Kestim-diktim işte sonuç. ben beğendim giymesi çok rahat, salaş görünümünü de beğendim. nasıl yaptığımı kabaca anlatayım; bir dirsekten diğerine kadar ölçtüm, kumaşı ikiye katlayıp kestim. boyunu istediğim boyda ayarladım, tam ortadan boyun kısmını ayırdım, sonra da dirsekten bileğe kadar ölçüp iki kol kestim oyuntusuz. Dikişleri de bitirince giydim baktım çok da hoşuma gitti. Sonra nette gezinirken sevgili lilibebek adresinde daha ayrıntılı güzel bir tarifi olduğunu gördüm. :)

11 yorum:

gülümse dedi ki...

OLALAAA SÜPERRRRRRR OLMUŞ ELLİNİZE SAĞLIK GÜLE GÜLE GİYİN İYİKİ ALMAYIP KENDİNİZ DİKMİŞİNİZ :)))•♪•*♥gülümse♥*•♪•

Ada Deniz dedi ki...

ellerine sağlık ne güzel olmuş:))

mihrican dedi ki...

dikiş dikmenin en güzel artısı, mağazadki giysileri 3liraya, 5 liraya dikebilmek:)

Nisamu Style dedi ki...

Eline sağlık,çok güzel.İyi günlerde giy.

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Çok şık ,hem rahat,hem çok yakışmış ve 3 lira :) daha ne olsun :))

neslinin atölyesi dedi ki...

sevgili gülümse, ada ve deniz, mihrican, nisamu style, nuraycatasarımlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, dikiş dikmenin en iyi yanı da bu gördüğün basit şeyleri kendin yapabilmek :)

Unknown dedi ki...

Çok hoş olmuş valla güle güle kullanın :))

Sevgilerimle...
Eda

seviminaskanasi dedi ki...

Ne iyi yapmışssın bende genclere ozenıyorum ara ara gidip deniyorum sonuç hayal kırıklıgı o nedenle uzun zamandır birşeyler denemeye cesaretim kalmadı mazalar hep uzaktan bakıyorum artık yokki o genclıkteki 50 kıloluk kız nerdeeeeeee çok dertliyim cokk

neslinin atölyesi dedi ki...

sevgili bernayıldız ve edalı mutfağım, teşekkür ederim yorumlarınız için, ayrıca bernayıldız; bizim için de gerçekten hoş şeyler var ancak herşey gençler için çok haklısınız ben de eski kilosunu çok arayanlardanım o yüzden savaş açtım kilolarıma onbeş gündür. çok şükür 5 kilom gitti :) yaza hazırlık :))

seher dedi ki...

süper harika olmus ellerinize saglik,güle güle giyin

neslinin atölyesi dedi ki...

sevgili seher, çok teşekkür ederim. :)