14 Mayıs 2012 Pazartesi

Eski tşörtten Şort yaptım





 Eşimin eskiyen bir tşörtü bu, giymem ben bunu daha dedi, alalı beş yıl olmuş. Hemen çıkardım dolaptan verileceklerin arasına kaldırdım. Yaza hazırlık projelerimde kayra için bolca şort ve tşört var ama istediğim renk ve kalitede penye bulmakta zorlanıyorum. Düşünürken bir pazara mı insem diye aklıma bu tşört geldi. hemen kalıplarımı koyup kestim.



Keserken de ayrı dert gerisini ne yapmalıyım düşüncesi sardı beni :) paça uçlarını tşörtün alt kısmına denk getirdim ki kıvırma derdi olmasın. veeee tadaaaaa.... miniğim mankenlik peşinde :)





sonra ne mi oldu; babasına gösterdi baba bak annem bana şort dikmiş, aaaa bu benim en sevdiğim tşörtüm değil mi? ( adamcağız alışkın kıyafetlerinin kesilip bir şeyler yapılmasına tabi hemen tanıdı. dolapta göstersem bu benim mi der oysa ki ) dedim ki giymem demiştin kestim ben de. Ben bunu kastetmemiştim dedi tabi ki iş işten çoktan geçti. :) gömleğinden tunik ve pantolonundan yelek de yapmışlığım var tabiki. ayrıca kollarını ayrı bir şekilde değerlendirdim onu da yakında ekleyeceğim. Ben gidip bir daha bakayım dolaba acaba kesilecek neler var :)))  sevgilerle....

2 yorum:

mavii dedi ki...

neslicim merhaba canım çok iyi etmişsin eşimde bana dolabımı sen karıştırma der hep atılcakları önce o görmek ister :D:D sonra da en kıymetlileri olur nedense:))
ben geri dönüşümden yanayım durup modası geçmesinden se:))
kayra çok tatlı gelse de kızımla oynasa ne güzel olur :))

Ada Deniz dedi ki...

harika olmuş bu şort. Ben de bu gözle bakayım bakalım eskilere:)))