31 Mayıs 2012 Perşembe

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

sorunun ne olduğunu anlamış bulunuyorum evet picasa web albümlerinden kaynaklanıyor kesinlikle, ama bu durum fotoğrafları yeniden yüklemem gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca fotoğrafları görüyoruz diyorsunuz ya, ben onları yüklemeye başladığım için en başından beri görüyorsunuz. yaklaşık 30 postu yeniden ekledim ama eskiye doğru baktığınızda postlarda resim yok. Zamanla o da olacak neyse ki daha büyük bir sorunla karşılaşmadım. Yardımcı olmaya çalışan ve fikir veren herkese teşekkür ederim. Sağolun.....

5 yorum:

Ponti dedi ki...

Canım bu sorunun tek sebebi resimlerin upload edildiği yerin artık erişilemiyor olması. Bloğa yüklediğimiz fotoğraflar picasa we albümlerinde toplanıyor. Yani oraya ulaşamıyor olması lazım.

Yalnız şu an bloğuna girdiğimde fotoğraflarına görebiliyorum. Sadece sol üstteki çok yönlü blogger ödülü yazdığın yer görünmüyor ki onunla ilgin yok zaten.

Picasaya engel gelmediği sürece bunu neden yapar hiç bilmiyorum :(

neslinin atölyesi dedi ki...

canım, resimleri bir saattir eklemeye çalışıyorum ilk sayfalardakiler ondan görünüyor. ben de picasa web albümleri ihtimalini düşünüyorum ve şu an gerçekten sinirlerim çok bozuk. kaç tane kayıt ve eklenecek resim var :(((

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ben şu anda şu blog ödülü hariç diğer resimlerini görüyorum. acaba blog ödülü resmi virüslü olabilirmi? onu kaldırıp bir bak değilse geri yüklersin inş. çözülür.

Ponti dedi ki...

Googleda çözüm aradığımda herkes aynı şeyi yani web picasa albümlerini söylüyor. Google giriş yaptıktan sonra orada ki albümlerine bir göz atsana belki bir yazı, bir uyarı ile ne olduğunu anlarsın.

Mutfak Dili dedi ki...

Cok gecmis olsun. Gecen benim basima da geldi. Yalniz resimler degil tamamaen sitem gitmisti elden. Cok uzuldum cok iyi anliyorum sizi.
Her defa siteye yuklediginiz yazi ve resimleri belli bir mail adresinize de gonderin deye isaret var onu isaretleyin ayarlar yerinden. En azindan resimleri ve yaziyi belli bir yerde biriktirmis olursunuz.
Cok gesmis olusun. Insallah bir daha olmaz.
Koaly gelsin canim..